johannabengtsson

Alla inlägg den 25 maj 2011

Av Johanna ♥ - 25 maj 2011 20:07

Ja då är jag här igen. NU kommer ett inlägg med bilder & text. 

Igår så var vi och lyssnade först på Han mitek som har överlevt många koncentrationsläger, under andra värdskriget. Vi satt i typ 2 och enhalv timme där & lyssnade på honom. Jag tyckte det var så hemst allt han berättade, men sammtidit är det svårt att förstå att det värkligen är sannt. ! Men ja, sen efter det åkte vi tillbaka till skolan, hade vanliga lektioner, slutade & sen stacka jag till stan. Först tandläkaren, sen lite klippning & sist snabbt in på shackmatt & köpte ett par nya cykelbyxor. Sen hämtade jag ett par nya glasögon hehe.

Ja sen dagen då da. Va har inte haft några vanliga lektioner utan varit på Wanås. Inte spc roligt, tyckte mäst de var skummt. LIxom bollar i träd & hus utan väggar. Wellwell. sen hem hit med moa & sen stack vi in på sång övning inne i lilla stan. Jajemen. 

Imorrn ska vi på expution elr vad de heter. Typ va i naturen & leta saker. vi får se vad vi ska göra. Jag lägger in lite sådär bilder, mäst lite så random från de jag skriit om, ;) 

   Ett styck katt. :)   Mua's mobil hehe   Tänkte att jag skulle läsa denna bokn som mitek också har skrivit.   spela lite gitarr ;)   Jag har fått mer til på spotify. (yyyyyyyyyyyyyyyyy'   MIna nya glasögon. Har inte hafft dom så mkt på mej än för ska vänja mej lite först;p   Nån centimeter fattigare på håret.

Johanna.

Halloj! Jag e då en tjej på 14 år. fotar runt med min kamera.Tar typ på allt som står på jorden. Är långt ifrån bra, Men lär mej nytt hela tiden. Kommer skriva om vardagen & lägga in bilder. Hoppas ni gilla'rt.
Puss:-)

Fråga mig

1 besvarad fråga

övrigt.

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13 14 15
16 17 18
19
20 21 22
23 24 25
26
27 28 29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Kolla in andras bloggar.

Tidigare år

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards